snack koerier
030-2883533
Voor lekkere trek, lunch of maaltijd...

Veel gestelde vragen


Waarom betaal ik iDeal kosten?
De kosten van iDeal zijn bij ons € 0,50 per bestelling. Deze kosten betalen wij aan de bank en het bedrijf wat de iDeal-transactie mogelijk maakt. Als in de toekomst deze kosten lager worden (door meer orders) zullen wij de kosten bijstellen.

Pinnen aan de deur?
Jolidé ziet meer in online betalingen zo als iDeal of Bitcoins, we hebben bewust gekozen om niet te pinnen aan de deur.

Bezorgkosten
Jolidé hanteert de standaard bezorgkosten van € 2,00 per bestelling, dit doen wij omdat wij naast bezorgen ook cafetaria's hebben waar je zelf je eten kan afhalen. De kosten van de producten in de cafetaria's zijn gelijk aan de bezorgservice alleen betaal je voor het brengen deze bezorgkosten.

Bestelling niet compleet
Het kan voorkomen dat een bestelling niet compleet is, als je dit aan ons doorgeeft via telefoonnummer 030-288 35 33 dan zullen wij jouw order als eerst volgende verwerken en zo spoedig mogelijk nabezorgen. 

Is de bestelling binnengekomen?
Als je niet binnen 15 minuten een bevestigings e-mail heeft ontvangen (bekijk ook je SPAM box) dan kan er iets zijn mis gegaan je kunt dan contact opnemen met 030-288 35 33 voor meer informatie.

Klachten
Je kunt contact opnemen via info@jolide.nl

Aflevering
Onze koeriers bezorgen tot de eerste deur, appartementen complexen of flats dan zal je zelf jouw bestelling moeten ophalen.

Bezorging
De bezorgtijd bij Jolidé is altijd maximaal 1 uur, dit komt omdat wij de bestellingen individueel bezorgen. Wij kunnen niet zoals bij een pizza bezorgbedrijf bestellingen van verschillende klanten door een koerier laten bezorgen. Hierdoor kunnen wij onze kwalititeit beter waarborgen.